Alfa&Omega Tv.

joi, 21 august 2014

Ești mulțumit de viața ta- partea a doua

Joyce Meyer
Ce vrea Dumnezeu să facă pentru tine?
Efeseni 3:20 ne spune că puterea lui Dumnezeu care lucrează în noi este “în stare (să ducă la îndeplinire planul Lui) mult peste așteptările noastre, peste ceea ce am îndrăzni noi să cerem sau să gândim (depășind toate și cele mai curajoase rugăciuni, dorințe, gânduri, speranțe și visuri ale noastre)” (AMP). Iubesc aceste cuvinte: abundență, peste așteptări și TOATE.
E aşa de important să ne plasăm aşteptările acolo unde trebuie- în Dumnezeu.
Noi slujim unui Dumnezeu măreţ şi vă încurajez să-I cereţi să facă lucruri mari în viaţa voastră şi prin voi. Ce îi ceri Domnului să facă pentru tine? Crezi cu adevărat că El te iubeşte necondiţionat şi că are planuri minunate pentru tine? Ai încredere să laşi toate nevoile tale în mâna Lui şi să fii convins că tot ceea ce El îţi cere va lucra spre binele tău?
Trebuie să renunţăm la gândirea greşită că Dumnezeu nu poate să facă nimic din cauza slăbiciunilor şi greşelilor noastre. El nu se aşteaptă să fim perfecţi, El vrea ca să avem credinţă.
Dumnezeu vrea să ne punem toată speranţa şi toate aşteptările în El. Vrea să fim încredinţaţi că El va face doar ce e mai bun pentru noi dar în felul în care alege El. Şi vrea ca să-i fim recunoscători pentru toate lucrurile bune pe care le aduce în vieţile noastre.
I-ai dat toate așteptările tale lui Dumnezeu?
Câteodată suntem dezamăgiţi pentru că, deşi pretindem că aşteptăm ceva de la Dumnezeu, în realitate aşteptăm ceva de la cei din jur. De exemplu, ne rugăm pentru o mărire de salariu sau o promovare şi, pentru că nu se schimbă nimic, ne enervăm pe şef. Sau ne rugăm ca să avem copii mai cuminţi sau ne dorim ca soţul sau soţia să fie mai atenţi şi sensibili iar atunci când nu sunt aşa cum cerem noi, ne supărăm pe ei.
Trebuie să privim spre Dumnezeu, El e cel care ne poate oferi lucrurile pentru care ne rugăm.
Asta înseamnă să avem încredere în El, indiferent de comportamentul celor din jur sau de circumstanţe. Nu e greşit să avem aşteptări realiste de la persoanele cu care relaţionăm, dar nimeni nu e perfect şi oamenii ne vor dezamagi câteodată. Putem scăpa de multă nemulţumire şi supărare dacă învăţăm să ne punem încrederea şi aşteptările în primul rând în Dumnezeu.
Lui Dumnezeu îi pasă de tine şi Îl preocupă tot ce ţine de fiinţa ta. El vrea să-şi arate bunătatea faţă de tine şi niciodată nu te va dezamăgi. Dă-i Lui toată inima ta, aşteptările tale şi pune-ţi nădejdea în El. În felul acesta vei experimenta adevărata mulţumire şi satisfacţie în Hristos!
Joyce Meyer    Sursa:   Radiociresarii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu