Alfa&Omega Tv.

sâmbătă, 30 august 2014

„Creştini” cu probleme! „Creştini” problemă!




„Podoaba voastră să nu fie podoaba de afară, care stă în împletitura părului, în purtarea de scule de aur sau în îmbrăcarea hainelor, ci să fie omul ascuns al inimii, în curăţia nepieritoare a unui duh blând şi liniştit, care este de mare preţ înaintea lui Dumnezeu. Astfel se împodobeau odinioară sfintele femei, care nădăjduiau în Dumnezeu şi erau supuse bărbaţilor lor; ca Sara, care asculta pe Avraam şi-l numea „domnul ei”. Fiicele ei v-aţi făcut voi, dacă faceţi binele fără să vă temeţi de ceva”.
1 Petru 3:3-6.
      Auziţi cum se luptă ca să strice Cuvântul stâncile ascunse în Casa lui Dumnezeu, norii fără apă, cei care se îndoapă de-a binelea cu mâncare, pomii tomnateci fără rod ... ei spun: „dacă te uiţi în Genesa vezi că soţiile patriarhilor aveau până şi verigi în nas. Ele se împodobeau”. Şi gata ... cred că au tranşat problema podoabelor şi acum urmează să venim cu aur pe noi când noi predicăm dragostea, credinţa apostolică!
     Oamenilor, tari la cerbice şi fără teamă de Dumnezeu, cu siguranţă că soţiile patriarhilor au avut podoabe! Dar tot la fel de sigur este şi că ele au renunţat la podoabe din moment ce Duhul Sfânt ne spune clar: „podoaba voastră SĂ NU FIE podoaba de afară” (sublinierea mea), căci sfintele din vechime îşi „împodobeau” interiorul, sufletul!
Biblia spune adevărul! Biblia are dreptate! Au avut podoabe – este text scris! Nu ni se spune când şi cum au renunţat la ele numai în cazul lui Iacov şi al familiei sale! Dar ni se spune că ele se împodobeau diferit de duhul lumii!
      Textul ne spune clar că nu este permis unui creştin, Dumnezeu nu-i permite, Dumnezeu interzice, nu eu, nu unii care sunt catalogaţi ca fiind legalişti, Dumnezeu care nu greşeşte, Dumnezeu care a insuflat toată Scriptrura, Dumnezeu ne-a spus clar! Este text scris! Text pe care-l înţelege oricine este sincer! Text pe care-l crede oricine are teamă de Dumnezeu! Podoabele pocăitului nu sunt exterioare: cercei, lanţuri, inele, farduri, lacuri etc. NU!
     „Căci noi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu, cum fac cei mai mulţi; ci vorbim cu inimă curată, din partea lui Dumnezeu, înaintea lui Dumnezeu, în Hristos”.
    2 Corinteni 2:17.
   Cei mai mulţi stricau Cuvântul atunci când apostolul Pavel trăia, contemporanii lui! Azi nu mai este ruşine nici măcar cât atunci, în inima unor „slujitori”!
     Oamenii aceştia care luptă împotriva Cuvântului nu îşi dau seama, sau poate că unii îşi dau seama, că luptă împotriva lui Dumnezeu! Oamenilor, Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Necaz şi strâmtorare o să vină peste oricine luptă împotriva standardelor lui Dumnezeu!u8
    Aceşti „creştini” sunt „creştini” cu probleme în Biserica lui Dumnezeu, păcătuiesc ei şi îi fac şi pe alţii să trăiască în păcat! Aceşti „creştini” sunt „creştini” problemă pentru mulţi. Este greu să fie aduşi pe calea sfinţeniei dar Dumnezeu are metodele Lui. El care nu doreşte moartea păcătosului mai întâi îi aşteaptă în milă, o vreme, dar apoi, pentru că nu se pocăiesc, o să le fie foarte, foarte greu!
           Dumnezeu cu mila şi noi cu pocăinţa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu