Alfa&Omega Tv.

miercuri, 20 august 2014

Cum este viata ta de rugaciune?

Rugăciunea nu este un monolog unde o persoană vorbeste tot timpul, ori un ritual unde trebuie să spunem lucrurile în ordine, ori o sarcină de care să scăpăm repede ca spălatul pe dinti dinainte de ulcare. Isus respinge acest fel de îndeplinire bazată pe întelegerea rugăciunii: “…intră în odăta ta, încuie-tii usa si roagă-te Tatălui tău, care ste în ascuns; si Tatăl tău, care vede în ascuns, îti va răsplăti.” (Matei 6:6).
Pentru multi, rugăciunea are prea putin de-a face cu realitătile vietii. tratează rugăciunea ca pe un imn la jocurile sportive, îl cântă la deschidere pentru atmosferă, dar cuvintele nu îi pătrund si nu simt nimic in ce se întâmplă pe teren. Altii tratează rugăciunea doar în cazuri de nevoi mari. Se roagă mult.
Pavel scrie „Rugatii-vă neîncetat!” Asta nu sună ca si ceva ce faci o dată ntr-un timp, ori o izbucnire care tâsneste în timpul unei crize. Încearcă
să înlocuiesti cuvântul rugăciune cu respiratie: „Respiră neîncetat!” Nu e idee bună? Noi nu respirăm doar atunci când simtim s-o facem.
articol scris de CRISS Filip     Sursa: http://crestintotal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu