Alfa&Omega Tv.

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Halloween-un nostru, cel de toate zilele.
Bucurie mare, sunt si motive de bucurie, ca doar am facut mare petrecere de halloween. O sarbatoare vrednica de toata cinstea, admiratia si reverenta, cel sarbatorit fiind tocmai SATAN, era si pacat sa-l trecem cu vederea.
Nu inteleg de ce unii, daca tot il sarbatoresc, de ce o fac doar o data pe an? Ca mare diferenta nu mai face nici acel costumas, care se pretinde a fi inedit. La felul in care ii vezi ,astazi si maine si in fiecare zi, imbracati, iti vine sa crezi ca acest haloween dureaza 365 de zile.
Te uiti la stiri, halloween, apare unul cu sapa infipta in cap, o tinara de 12 ani devenita pentru a doua oara mama, Bivolaru, Dan Negru, noul cod rutier, unde vedeti voi vreo diferenta?
Stiati ca fondatorul bisericii Satanice, Anton Szandor La Vey, spunea că sărbătoarea de halloween e una dintre cele mai mari sărbători ale adepților lui Satan?
Din pacate aceste lucruri conteaza prea putin. O societate care-l exclude pe Hristos e un iad. Un om care-L exclude pe Hristos e un om pierdut. Încă e har...
Lasati-va de prostii, si intoarceti-va azi la Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu