Alfa&Omega Tv.

marți, 12 noiembrie 2013

Ce s-a întâmplat cu Biserica lui Cristos? 


      Ce s-a întâmplat cu biserica lui Cristos, cea care a trebui să fie plină de entuziasm? Ce se întâmplă de câţiva ani încoace că predicile, cântările şi programele sunt receptate cu tot mai puţină emoţie? Bifăm activităţi religioase şi plecăm fără bucurie. Aventurile misionare de pe vremea raţiilor de benzină sunt deja lucruri uitate. Avem tot mai multe emisiuni preferate şi tot mai puţine activităţi preferate. Avem tot mai mulţi fani a tot felul de persoane şi formaţii şi tot mai puţini care au modele şi învăţători la care poţi merge acasă. Minciuna şi realitatea deformată intrată pe ecranele de sticlă sau zare şi internet, ne-a afectat dramatic capacitatea de reacţie la realitatea cotidiană. Accidentul, creierii împrăştiaţi, oameni striviţi sau bătuţi nu ne mai fac să ne gândim la graniţa dintre viaţă şi moarte. Simţurile ni s-au atrofiat, sentimentele au pălit. Pentru a motiva reacţii normale e nevoie de ceva mult mai spectaculos, este nevoie de senzaţional, e nevoie de Surprize-Surprize, de Iartă-mă şi Din dragoste, de tot felul de improvizaţii. Mă întreb ce doză le va trebui copiilor noştri pentru a putea declanşa lacrimi şi impresii, dacă nouă ne trebuie 2 ore de tot felul de surprize ca să lăcrimăm?? Isus a venit să proclame Evanghelia, nu să facă minuni! Ioan a venit ca un glas ( Ioan 1:12 ) Cea mai mare valoare a bisericii Domnului Isus este
predicarea CUVÂNTULUI, ADEVĂRULUI. Cea mai mare nevoie a lumii în care trăim este auzirea ADEVĂRULUI. Dacă vrem să trăim o viaţă împlinită aici Dacă vrem să trăim o viaţă plenară chiar sub aceste influenţe, avem nevoie să ne lăsăm influenţaţi de Bibliei. Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia, este ceea ce generează viaţă, creează credinţă produce schimbare îl sperie pe diavol cauzează minuni vindecă răni clădeşte caracter transformă circumstanţe împarte bucurie trece peste împotriviri biruie peste ispite curăţă mintea aduce lucruri în fiinţă şi ne garantează veşnicia. 


NU O LUA ÎN GLUMĂ.  Mulţi creştini astăzi suferă de anorexie spirituală şi sunt malnutriţi spiritual pentru că nu se hrănesc cu acest Cuvânt: lapte, pâine, hrană tare şi miere. Pentru a fi un ucenic sănătos al Domnului, hrănirea cu acest Cuvânt trebuie să fie o prioritate pentru tine. Asta înseamnă să rămâi în Cuvânt: „dacă rămâneţi în Mine şi dacă rămân în voi Cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea şi vi se va da.” 

 "AMBASADORUL"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu