Alfa&Omega Tv.

sâmbătă, 23 august 2014

AGAȚĂ-TE DE PROMISIUNI!


WOMAN PRAYING
Atâtea întrebări… atâta confuzie… atâtea îndoieli și temeri. De unde? De ce? Nu e Dumnezeu credincios? Nu e El clar și drept?
Nu spune El ca nu mai ești rob ci prieten? Cine te mai iubește atât de mult ca El? Ce prieten și-ar da viața pentru tine? Pentru care dintre prietenii tăi ți-ai da tu viața?
Cânt te simți zdrobit, înfrânt, singur, confuz, neliniștit, neîncrezător, neînțeles, când ți-e teamă și îți vine să fugi sau pur și simplu să renunți,
AGAȚĂ-TE DE PROMISIUNI!
El, Domnul îți va da tot ce-ți dorește inima, El va lucra! El va face să strălucești de dreptate și vei răsări ca soarele pentru că acesta este dreptul tău. Tu vei stăpâni țara și vei avea belșug de pace pentru că Domnul te sprijinește! El te cunoaște și îți va răsplăti așa încât nu îți va fi niciodată rușine. Domnul îți întărește pașii pe cărarea plăcută Lui, iar atunci când cazi te ia de mână și te ridică. Cel neprihănit nu e niciodată singur! Pentru că Domnul te iubește, vei dăinui pe vecie! Domnul nu te va părăsi niciodată, ești ÎNTOTDEAUNA sub protecția Lui. El te va înălța!
Cum poți să mai tremuri știind toate aceste lucruri? Încrede-te în Domnul. El este desfătarea sufletului tău, fericirea, pacea și împlinirea ta. Agață-te de promisiuni. Agață-te nu numai cu mintea ci și cu inima ta. Trăiește-le!
Caută neprihănirea, înțelepciunea, adu roada ta înaintea Lui, iubește cu tot ce ești, fă binele și ferește-te de rău!
Și dacă vreodată se întâmplă să te pierzi, amintește-ți că ai un prieten în Isus care te-a ales și a investit viața Lui în tine. Pentru El contezi! Apucă-L de mână, ridică-te și înaintează spre victorie!
Agață-te de promisiuni!
„V-am spus aceste lucruri pentru ca bucuria Mea să rămână în voi și bucuria voastră să fie deplină”
Articol scris de Alina Blajan


Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro AGAȚĂ-TE DE PROMISIUNI! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu