Alfa&Omega Tv.

joi, 31 iulie 2014

Cum să-ți distrugi copilul – sfaturi pentru novici (2)



8. Îmbracă-ți fata cât mai „provocator” de la o vârstă cât mai fragedă. E bine să o obișnuiești cu ipostaza de viitoare târfă sau pițipoancă. Pune pozele pe toate rețelele de socializare.

9. De câte ori ești în criză de idei sau de autoritate, bagă o amenințare divină care să-l pună la punct pe copil. Îți sporești astfel șansele să cultivi aversiunea lui la maturitate față de tot ce înseamnă creștinism. Împuști doi iepuri dintr-un foc.

10. Nu-ți pedepsi copilul sub nicio formă, ci doar discută la nesfârșit, ca nu cumva să fii considerat un părinte abuziv. Poți alege însă cu același succes și varianta opusă: pedepsește-l frecvent (mai ales fizic – nuiaua e biblică doar!), dar nu-i explica niciodată nimic.

11. Obligă-ți copilul să facă tot ceea ce tu nu faci niciodată, ca să crească de mic cu perspectiva dublei măsuri și a maximei ipocrizii. Iar când va fi mare, nu se va abate de la acest model.

12. Nu-ți bate capul să-ți respecți promisiunile făcute copilului (doar e mic, ce știe el?). Poartă-te capricios, schimbă hotărârile pe parcurs, fiindcă tu ești mare și tare, tu dai banii și tu dictezi politica.

13. Umilește-ți cu regularitate copilul în public și acasă. Ia-ți ca aliați martori ocazionali și fă-l să simtă cine-i mai mare și mai tare. Poți folosi și termeni „de specialitate”: loază, prost, tâmpit, nesimțit, pramatie plus toată gama de animale domestice și sălbatice.

14. Fă scandal de câte ori ai ocazia la școală, ca să-ți știe toți profesorii de frică și copilul să știe că tu îi ții partea necondiționat, indiferent cum se comportă, ca urmare a educației primite în casă.

Sursa:  http://drezina.wordpress.com/   Autor: Teofil Stanciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu