Alfa&Omega Tv.

miercuri, 16 iulie 2014

Ziua de astăzi

Ziua de astăzi este un dar. Dumnezeu a dăruit din visteria Lui o nouă nestemată. Dar numai în lumina recunoștinței îi poți vedea valoarea.

Ziua de astăzi este o alegere. Dumnezeu ne pune înainte viața și moartea, binecuvântarea și blestemul și ne îndeamnă să alegem viața, binecuvântarea. Dar numai gândul veșniciei ne va ajuta să facem alegerea corectă.

Ziua de astăzi este o promisiune. Dumnezeu a înnoit îndurarea Lui pentru fiecare dintre noi. Dar numai inima care este conectată la frecvența harului va simți unda de milă a Tatălui ceresc.

Ziua de astăzi este o investiție. Pe mesele de operație sunt copii, frați în credință, mame credincioase. Pe străzi rătăcesc copii fără trecut, fară prezent sau viitor. Inimi rănite, captive, așteaptă un cuvânt, o mână întinsă sau o privire blândă. Dar numai de la crucea din Golgota poți să îi vezi și să te cheltui pentru ei.

Ziua de astăzi este ireversibilă. Timpul nu are buton de oprire. Faci ce vrei cu darul lui Dumnezeu. Tu alegi mireasma vieții sau umbra morții, tu decizi dacă primești prospețimea unei îndurări noi sau peticul vechi al păcatului, tu hotărăști dacă devii investitor ceresc sau rămăi creșetor…!

Nu spune că nu ești iubit! Nu spune că nu ești prețuit! Nu spune că nu ești important! Tocmai ai primit o zi! Ce faci cu ea?


                                                                                                            Sursa: Florin Ianovici facebook
Publicat de Nicolae GEANTĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu