Alfa&Omega Tv.

marți, 20 ianuarie 2015

Meditatie. (1) Multumesc.

   A stii sa multumesti cuiva pentru ceva , este o dovada de buna purtare. a stii sa multimesti Domnului pentru ceva este un semn de respect si reverenta la adresa Lui, dar a stii sa mutumesti Domnului pentru ceva ce nu ai primit, este o dovada clara a intalnirii tale cu El.
   Dragostea Domnului pentru noi se manifesta in multe feluri.
In cunoasterea Lui, fiecare are un loc separat, cu necesitatile personale, cu problemele personale...
   Este greu sa-I multumesti si pentru incercari, prigoane, lipsuri, dar trebuie s-o facem.
Pentru a putea aduce multumiri Domnului, trebuie sa indeplinim cateva conditii.
   Una este aceea de a fi constient ca in spatele fiecarei clipe este El. Suntem insotiti de El.
Se intampla uneori sa avem un ghid care nu cunoaste prea bine traseul spre destinatie, cu Domnul nu se intampla asa, El cunoaste drumul si destinatia, si pe tot parcursul calatoriel nu ne lasa singuri.
        In Epistola catre Evrei este scris :  Evrei 13:5 Să nu fiţi iubitori de bani. Mulţumiţi-vă cu ce aveţi, căci El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu tevoi părăsi.”
  A doua conditie este legata tocmai de modelul nostru, Isus Hristos, Al carui viata era una de multumire la adresa Lui Dumnezeu, Matei 15:36Matei 26:27Marcu 8:6Marcu 14:23Luca 22:17,            Luca 22:19Ioan 6:11.
    Pavel spune de asemenea :   Efeseni 5:20: Mulţumiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos.
... si este imposibil sa nu multumesti Lui Dumnezeu pentru toate, cand ai un model ca Isus. Tot Pavel spunea :    Pot totul în Hristos care mă întăreşte.

    
  •      Romani 11:36 Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
  •   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu