Alfa&Omega Tv.

luni, 16 decembrie 2013

Cautatorii de comori. 2.

    Asa sunt(em) unii dintre noi. Pana nu ne dam seama de rasplata vesnica, continuam sa scormonim in gunoiul lumii acesteia. Alergam besmetici alaturi de cei ce nu au habar de Dumnezeu, posedati de un spirit de materialism si de comert.
    Placeri, posesiuni, ambitii, toate cu un caracter "crestin".
  Prin adunari nu se mai practica rastignirea eu-lui, despre jug si sarcina ,sa nu te auda nimeni povestind. Avem o umbrela pe care scrie o denominatiune religioasa si preferam sa traim linistiti sub ea , hibernarea crestina, Isus poruncea spunand „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură."  
    Privim afara, si cu un zambet batjocoritor in coltul gurii, spunand, uita-te la ei, pacatosi mai pot fii. Da, este adevarat, niste pacatosi de care intr-o zi ,si eu si tu, v-om avea de dat socoteala, ca nu ne-a rascumparat Isus doar sa tinem umbra pamantului. Daca amvonul ar avea manere, unii l-ar lua cu ei, daca nu slujim de la amvon nu mai avem unde sa o facem, totul se rezuma la slujirea in biserica, Pavel spunea sa fim miresme, epistole vrednice sa fie citite de cei de afara, ca cei dinauntru citesc Biblia. 
    Isus si Marea Trimitere raman in continuare incomode. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu