Alfa&Omega Tv.

sâmbătă, 14 decembrie 2013

Lucruri chinezesti, ieftine si bune de nimic.

    Toata lumea cauta sa cumpere lucruri ieftine, frumoase si bune. Acele lucruri greu de gasit, si ca sa simplifice toata cautarea asta, uneori fara nici un rezultat, chinezii s-au gandit ne ajute, si asa au aparut lucrurile chinezisti, uitand ca ce costa putin ,tine putin.
  Din pacate cei mai multi cauta si o religie de tip chinezesc, ieftin, frumos si daca se poate fara nici un fel de cost.
    Care sunt semnele unei astfel de religii, de doi bani negociabil?
       O religie ieftina, este acea religie practicata doar duminica sau in cele mai multe cazuri doar de trei ori in viata, la botez, la cununie, in cazul in care mai are loc, ca acum se poate trai si in concubinaj, si la cimitir, acolo dus de altii.
     O religie ieftina este aceea care nu schimba viata cu nimic. In carciuma toti sunt crestini, in penitanciare la fel, in 50 de anii crestinii romani au avortat peste 23 de milioane de prunci, un popor crestin de traditie, de cand lumea crestin, dinainte de Hristos, pe cand Biblia spune ca pentru prima data li s-a dat acest nume in Antiohia (F.A. 11:26), asta prin anul 62,63 d.Cr. 
 Injuraturile, crimele, hotiile, violurile, alcoolismul, curviile, minciunile, toate astea si multe altele, vi se par ca fiind printre caracteristicile unui Crestinism autentic? Mie categoric, NU!
     O religie ieftina este bazata pe doar pe fapte, fara credinta. Important este sa dai, sa mai faci cate un bine si te-ai scos, sambata noaptea poti sta in club pana tarziu, dar duminica, repejor la cutia milei pentru iertarea pacatelor. O slujba de dezlegere cu 7 popi, si dupa o viata de pacat, destrabalare, chefuri si betii crunte,o viata ti-ai batut sotia dupa ce te aduna de prin santuri, poti pleca la cer mantuit.
        Fugiti de lucrurile ieftine, cand ti-e mai drag, te lasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu