Alfa&Omega Tv.

joi, 21 martie 2019

De nevoie.

  Spunea unul din fostii presedinti ai Statelor Unite, ca intrarea omului in spatiul cosmic, implicit primul contact cu Luna, va avea o influenta majora pozitiva asupra omului, activitatilor acestuia.
     Au trecut cativa ani de atunci, si nu se vede nici o diferenta, pentru mine zilele sunt la fel de lungi acum la 29 de ani ca si la 6 ani, a acelasi lucru, singura diferenta este aceea ca omul in existenta lui s-a degradat cum este greu de inteles si imaginat.
     Billy Graham, raspundea acestui presedinte recunoscand un eveniment important in ceea ce prezenta prima plecare pe luna, dar nicidecum ca fiind una care avea sa influenteze pozitiv omenirea de atunci inainte,  cu adevarat important si de luat in seama fiind un alt eveniment care avea sa influenteze cu adevarat intreaga omenire, acest eveniment fiind, intruparea Fiului Lui Dumnezeu pe pamant.
    Intruparea Domnului Isus avea sa surprinda intreaga omenire. De ce sa coboare Dumnezeu intr-un grajd, intr-o ANEXA.
    Pentru ca omul in degradarea lui, a ajuns sa aprecieze mai mult alte evenimente, decat primirea Celui ce Sa nascut pentru a muri.
   Cel ce era de la inceput parasea Slava cerului lasand ingerii in lacrimi ... Urma sa traiasca o surpriza si mai mare, omul nu avea sa Il primeasca in casa lui, avea oaspeti , Ii face un loc in grajd, cu greu ...
      De ce era Dumnezeu dator sa ingaduie toata batjocura asta la adresa Fiului Sau?  Nu era dator, dar dragostea Lui pentru mine si pentru tine este si era nemarginita... nu il mai bagati pe Dumnezeu in ANEXE, scotandu-L de acolo doar la nevoie, la vreme grea, in prag de examen sau la intrare in spitalul de oncologie.        

              Lasati-L in inimile voastre.

Please distribute this blog to expand the kingdom of God. God bless you all.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu