Alfa&Omega Tv.

miercuri, 14 octombrie 2015

BOLNAVI PSIHIC TORTURAȚI LA MOAȘTE. PARACHEVA LOVEȘTE DIN NOU.


    Din nou de la Iași. Sau despre Iași. De data asta pe un ton mult mai serios. Pentru că ceea ce vă voi arăta nu poate fi tratat în glumă. Pe unul din profilele care îmi mai apar în news-feed-ul de Facebook am văzut ceva ce nu credeam că voi mai vedea după cazul Tanacu, din 2005, când monahia Irina Cornici murea legată de o cruce, în subsolul mănăstirii de la Tanacu.
     Zilele trecute am avut mai mult sau mai puțin fericita ocazie de a fi la fața locului, de a auzi vocile iadului răcnind răpuse în fața sfințeniei. Poate unii consideră întâmplare demnă de alte vremuri mai întunecate sau poate a fi un caz clinic, însă fiind la fața locului am simțit inima înfiorată și în același timp pulsând de bucurie fiind martorul minunii lui Dumnezeu, minunii Mântuitorului ce răpune diavolul și-l trimite unde îi e locul în iad. Cei ce au fost acolo pot mărturisi sfințenia și dumnezeirea coborâtă între ei. Cu credință întotdeauna răul va fi învins! Să nu disperăm niciodată iubiți credincioși! Bunul Dumnezeu să ne aibă în pază și Sf. Cuv. Parascheva să se roage pentru noi păcătoșii! Preot Vlad Andrei Cruciatu
    Dar m-am înșelat. Crunt. La Iași, la racla cu oasele Paraschivei, a fost târâtă, efectiv, o femeie cu evidente probleme psihice, femeie a cărei loc nu era sub nici o formă la un pelerinaj la moaștele mitropoliei, ci în salonul capitonat al unui spital de specialitate.
     În faţa mai multor jandarmi, în faţa unor subofiţeri ai armatei care alcătuiau o „gardă de onoare” (!) pentru… moaşte; o femeie care, în mod evident ar fi necesitat o intervenţie medicală, este forţată să participe la un ritual religios, este agresată, tîrîtă şi trîntită la pămînt. Au intervenit? Au chemat o ambulanţă, au anunţat serviciile sociale? Nu! Au privit netulburaţi cum „posedata de diavol” era „tămăduită”! Aşa îşi protejează Statul cetăţenii? Promovând vrăjile şi „exorcizările” în detrimentul serviciilor medicale şi de asistenţă socială? Toma Pătrașcu 
     Și atunci stăm și ne întrebăm, și pe bună dreptate, cum va evolua România dacă oamenii asistă impasibili la tortura unei femei în public, fără a avea nici măcar intenția de a suna un cadru medical specializat, care să îi ofere acelei femei măcar un minim de îngrijire medicală, pe moment, și care să o ducă acolo unde alte cadre, specializate în boli psihice, îi pot oferi tratamentul adecvat.
    BOR, în mare și nețărmuita ei înțelepciune, nu a scos un cuvânt despre cazul de la Iași. Normal. Pentru că mafioților în rochii negre le pică al naibii de bine momentul în care, în public este popularizată ignoranța și frica de Doamne-Doamne și de Dracu. Pentru că ei știu că orice populație, cu cât e mai debilă și mai ignorantă, cu atât e mai ușor de manipulat. Ori a chema o ambulanță la locul respectiv înseamnă o recunoaștere oficială a faptului că femeia respectivă nu avea nimic de domeniul paranormalului.
Iasi    Oameni ca cei care au asistat impasibili la tortura acelei persoane și-au pierdut dreptul de a mai fi numiți, cu demnitate, oameni. Sunt doar niște cioburi sparte a ceea ce altădată constituia vasul omeniei. Și singurul loc în care cioburile sunt bine-venite este coșul de gunoi. Acolo merită aruncați, în frunte cu Dănilă PreaTrafalet, cel care a încurajat asemenea comportamente.


Foto BunăZiuaIași
Femeie bolnavă psihic silită să se închine oaselor Paraschivei
        Sper ca imaginile video să nu vă lase cu sechele. Sper, Pentru că pe mine m-au umplut de o scârbă supremă, acea scârbă care te face să îți dorești să fii acolo cu un flagrum și să îi croiești pe toți, la rând, pe cei care asistă fără să facă nimic.

Sursa:  https://draculgol.wordpress.com
Autor:  Ciubotariu Iulian Alin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu