Alfa&Omega Tv.

vineri, 19 decembrie 2014

Cel mai mare dar...

“Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare!” 2Corinteni 9:15
Cel mai mare dar…
    Cu ocazia sarbarorilor – mai ales cu ocazia Naşterii Domnului – oamenii obisnuiesc sa ofere cadouri celor dragi. Ei devin mai generoşi cu cei saraci oferind din bunurile lor.
Poate obiceiul de a oferi daruri celor dragi l-am deprins din exemplul Tatălui nostru ceresc care la rându-I n-ea oferit noua ,oamenilor, darul Lui nespus de mare şi scump în persoana singurului Său Fiu .
    Dorim desigur sa oferim şi cu ocazia acestor sarbatori un dar cât mai deosebit celor dragi, un dar care să-i surprindă aducându-le bucurie. Căutând un astfel de daradesea ne oprim cu gândul doar la oferta ieftină a lumii acesteia uitând că “marele dar” este încă disponibil.
    Domnul Isus Hristos, singurul Mântuitor este darul nespus de mare pe care tu îl ai. În jurul tău sunt atat de multi oameni care nu au acest dar deşi Dumnzeu il are disponibil şi pentru ei. Tu eşti trimisul special al lui Dumnezeu pe strada ta, la vecinii tăi, la colegii tăi, la familia ta, pentru a le dărui pe Isus Hristos.
    De ce să te mulţumeşti cu nişte cadouri, trecătoare? De ce să oferi celor dragi doar lucruri care pier odată cu întrebuinţarea lor? OFERĂ-LE MARELE DAR!
    Dacă constaţi că şi în anul acesta tu sărbătoreşti ziua Naşterii Domnului fără să-l ai pe El, pe Domnul Isus Cristos – Mântuitorul. Dacă te mulţumeşti să auzi doar despre El sau să aculţi colinde, şi să îndeplineşti anumite ritualuri religioase, îmiîngădui să-ţi amintesc că fără a-l avea în viaţa ta pe       Isus tu ai doar o religie dar eşti cu sufletul gol.
     Tu ai nevoie de MARELE DAR. Atunci când îl vei primi vei deveni un om cu adevărat bogat şi mântuit.
     Te aşteptăm alături de noi la aceste sfinte sărbători, nu pentru a asista la o ceremonie religioasă de Crăciun ci pentru a-l cunoaşte pe Domnul Isus şi a dezvolta o relaţie personală cu El.
     Cu respect şi aleasă consideraţie, gata oricând pentru a-ţi fi alături, al tău slujitor în Cristos,
sursa:http://family2fam.com/
Pastor, Gigi Furdui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu