Alfa&Omega Tv.

luni, 31 martie 2014

Lucrurile nebiblice precum traditia si religiile idolatro-pagane


Un lucru este clar si simplu, DOMNUL ISUS HRISTOS a dat o singura Invatatura si aceasta Invatatura nu se contrazice. Nu sunt mai multe Invataturi si nu este scrisa in alta parte decat in Biblie, care este formata din Vechiul si Noul Testament. Acum daca asa este, de ce unii oameni pun traditia pe acelasi grad cu Biblia, adica de ce pun traditia la aceeasi egalitate cu Scriptura ? Daca traditia ar fi adevarata, atunci Biblia ar spune asta, dar tot ceea ce spune Biblia, adica Cuvantul lui Dumnezeu, care este infailibil si care vorbeste impotriva traditiei si a oricarui manuscris care este diferit de Invatatura lui, contrazice traditia. In plus, Biblia contrazice traditia si traditia contrazice Biblia, ceea ce acestea doua sunt intr-o

totala si continua contrazicere, care nu se imbina una cu alta. In alte cuvinte, traditia a fost facuta de om, dar Biblia este scrisa de insusi Dumnezeu.

Repet si imi doresc sa fie mult mai clar pentru unii, Dumnezeu nu se contrazice si nu a dat o invatatura ca sa il innebunesca pe om, sa nu stie ce sa mai creada, ci a dat o invatatura clara care sa fie calauza in trairea omului.

Acum vreau sa va intreb ceva si acest lucru imi intarata duhul in mine, asa cum si lui Pavel i se intarata inFapte 17:16, vreau sa va intreb: nu este adevarat ca crestinul trebuie sa creada Biblia exact asa cum este ? Cu siguranta da. Acum daca asa este, inseamna ca omul care se declara crestin crede Biblia 100 % exact cum este scrisa. Dar ceea ce am realizat este ca cei mai multi care se declara crestini, dar trairea lor lasa de dorit, nu isi citesc Biblia, ba mai mult, nu cred Biblia, ci traiesc dupa o traditie sau o religie, traiesc chiar dupa parerile lor, care nu au deloc de-a face cu Dumnezeu sau cu Invatatura LUI HRISTOS DOMNUL. Este ca si cu otrava de sobolani. Pentru ca sobolanii sa manance acea otrava, aceasta trebuie imbinata 95 % cu mancare buna, iar 5 % otrava, altfel cum ar putea s-o manance si sa moara ? Tot asa este si cu traditia si religiile, au otrava in ele, iar conform Bibliei in Galateni 1:6-9 orice invatatura straina sa fie anatema. Atunci cand vorbesc cu oamenii religiosi, mai ales din religia ortodoxa, va dati seama ca de multe ori imi scot Biblia si le arat clar scris negru pe alb, ca majoritatea lucrurilor pe care cultul ortodox le practica si le cred, nu se bazeaza pe Scriptura, ci pe alte scrieri, mai ales se bazeaza pe o traditie nesustinuta de Scriptura, iar tot ce este in afara Scripturii, este fals si erezie. Tineti minte vorba: Sola Scriptura !

Vreau sa va scriu mai jos cam tot ceea ce religia ordodoxa practica si crede, lucruri care nu se bazeaza pe Scriptura.
Una dintre cele mai mari erezii este ca se inchina la fecioara Maria, aducand tot felul de argumente, lucruri care nu sunt sustinute de Biblie. De obicei imi place sa intreb: Credeti ca Dumnezeu TATAL, FIUL SI DUHUL SFANT este Atotputernic, Atotprezent, Atotstiutor, Sfant, Drept, Dragoste ? Unii zic ca ei cred asta si imediat ii intreb, atunci de ce va inchinati fecioarei Maria si ii atribuiti ei acest statut ca al lui Dumnezeu ? Conform Bibliei, Dumnezeu este singura persoana care detine aceste atribute, iar inchinarea trebuie adusa numai si numai Lui, dar multi din religia ortodoxa, se inchina fecioarei Maria, ca si cum ea este la fel de infailibila ca Dumnezeu insusi si multi prin faptul ca se inchina ei, o ridica pe ea la acelasi statut cu al lui Dumnezeu Creatorul. Unii zic ca Maria este mijlocitorul dintre noi si Dumnezeu, ceea ce este fals, pentru ca Biblia spune clar in 2 Timotei 2:5 “Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos.” Asa ca prin faptul ca te inchini unui om, prin faptul ca te inchini fecioarei Maria, prin faptul ca te inchini Apostolilor, in alte cuvinte, prin faptul ca te inchini unei creaturi, aceasta este blasfemie si erezie. Nicaieri nu gasim in Scriptura asa ceva, iar argumentele unde scrie sa nu te inchini decat lui Dumnezeu, le vedeti in video-ul “De ce invatatura ortodoxa este falsa si nebiblica ?”

Vreau sa va scriu mai jos tot ceea ce se practica in unele religii, care nu sunt biblice, nu sunt sustinute de Dumnezeu si nu veti gasi niciodata asa ceva in Biblie. VA ROG NU MAI TINETI DE O RELIGIE, si nu mai continuati sa va dati argumente din afara Bibliei, ci credeti in EVANGHELIE si pocaiti-va crezand cu adevarat in DOMNUL ISUS HRISTOS ! Durerea mare este ca cei mai multi zic ca ei cred in Invierea DOMNULUI ISUS HRISTOS, iar atunci cand incep sa le zic planul lui Dumnezeu cum iarta omul, ei imi zic: “pai ce a inviat cineva sau s-a intors cineva din morti ? ” E nebunie iar cu aceste vorbe ale lor, ne dam seama clar ca ei nu cred in HRISTOS si nici in invierea Lui, altfel n-ar intreba asa ceva. Dar totusi, sa zicem ca unii chiar cred in invierea DOMNULUI ISUS HRISTOS, dar priviti care este durerea. Pai daca crezi in Invierea lui Isus Hristos si crezi in faptul ca HRISTOS inainte sa fie rastignit a zis: “Voi invia a treia zi”, atunci inseamna ca trebuie sa crezi tot ceea ce HRISTOS a zis despre EL si despre Invatatura pe care o cere de la noi, nu-i asa ? Ei bine, daca ei zic ca, cred in Invierea lui HRISTOS, de ce nu se pocaiesc de pacate, pentru ca Hristos a zis ”pocati-va si credeti in Evanghelie” Marcu 1:15, iar in alt loc a zis clar, “EU sunt Calea, Adevarul si Viata, nimeni nu vine la TATAL decat prin Mine.” Ioan 14:6.
EL nu a zis ca este o cale, sau un adevar, sau o viata, ci a zis clar, ca EL este Calea, Adevarul si Viata. Ceea ce vad in tara si nu numai, cei care se declara crestini ortodocsi, nu cred in HRISTOS, nu asculta de vorbele lui HRISTOS, ci tin de o religie de parca ar scrie in Biblie ca religia ortodoxa este de la Dumnezeu !

Am o intrebare pentru cei care tin de religia ortodoxa si care in loc sa creada Cuvintele lui HRISTOS scrise in Biblie, cred si practica total altceva, numai voia lui Dumnezeu nu. Intrebarea este urmatoarea: daca va nasteati in India, sau intr-o insula, tot religia ortodoxa va era in cap ? Voi nu vedeti ca de mici si eu si voi am fost manipulati si fara ca noi sa vrem, ne-au botezat fara sa credem in HRISTOS si fara sa acceptam membralitatea in cultul ortodox ? Ganditi-va si nu mai tineti de religie, ca nu religia ne duce in rai, ci HRISTOS, daca ascultam si credem ce ne zice. De ce credeti ca si la televiziune si pe strazi si oriunde vorbesc cu oamenii, nu ii chem la un cult sau la o religie, ci ii trimit la casele lor sa-si ia Bibliile in serios, sa se pocaiasca de pacatele lor, sa creada cu adevarat Evanghelia, iar dupa aceea, ei singuri vor veni la adunare si-L vor urma pe HRISTOS in Invatatura Lui pana la capat.
Marcu 1:15 El zicea: „S-a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie.”

Urmatoarele lucruri sunt nebiblice, lucruri care se practica in religia ortodoxa: botezul de mici, inchinarea la icoane, inchinarea la tot felul de sfinti sau apostoli, inchinarea la moaste, inchinarea la ingeri, apa sfintita, pomeni si rugaciunile pentru morti , altare si spovedania la popi, iertarea prin fapte bune sau prin efortul omului, inchinarea la fecioara Maria , traditia , combinarea intre Vechiul Legamant si Noul Legamant, etc, nu sunt biblice, iar toti cei care inca practica aceste lucruri nu isi cunosc nici Biblia si sunt si rataciti, pentru ca se bazeaza pe total altceva decat pe Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia.

Nu esti in Invatatura lui HRISTOS, nu esti al lui HRISTOS.

Vorbind cu foarte multi oameni ortodocsi, unii din ei aduc acest argument in favoarea lor, bineinteles ca au facut dintr-un verset o invatatura, ceea ce nu este Biblic sa faci o invatatura dintr-un singur verset, ci trebuie sa vezi toata Biblia ca sa intelegi Adevarata Invatatura. Ei ca sa continue sa se bazeze pe traditie sau pe alte manuscrise, pe care ei le au, amintesc de acest verset : Ioan 21:25 “Mai sunt multe alte lucruri pe care le-a făcut Isus, care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că nici chiar în lumea aceasta n-ar fi putut încăpea cărţile care s-ar fi scris. Amin.”

Odata cu acest verset, ei zic, vezi, mai sunt si alte scrieri, traditia, acatistele, canoane etc . Stop, stop, stop ! Versetul nu zice ca s-ar mai fi scris si alte scrieri, ci zice clar ca “dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul”, ceea ce inseamna ca nu s-au scris, punct. Iar cei care sustin ca ar fi mai multe manuscrise pe care trebuie sa le credem, va intreb, de ce contrazice Biblia, sau de ce Biblia contrazice aceste manuscrise sau traditii pe care ei le tin ? Daca ar fi adevarate, n-ar trebui sa fie una cu Cuvantul lui Dumnezeu si aceeasi invatatura ? Si inca un lucru, imaginati-va ca tot in aceeasi Evanghelie zice clar in Ioan 20:30 “Isus a mai făcut înaintea ucenicilor Săi multe alte semne care nu sunt scrise în cartea aceasta.
31. Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui.”

Versetul 30 se refera ca mai sunt evenimente din trairea DOMNULUI ISUS HRISTOS scrise de Apostoli, dar tot in Biblie scrise nu in traditii sau alte manuscrise. Sunt Matei, Marcu, Luca, Faptele Apostolilor, etc. Iar unele relatari despre apostoli si unele relatari din Biblie, sunt scrise si pe paginile istoriei, dar tot ceea ce este demn de crezare 100%, este numai si numai Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, pentru ca in istorie unele lucruri oamenii le-au inteles gresit si le-au scris gresit, dar Biblia este scrisa sub inspiratia Duhului Sfant si totodata pastrata ca sa fie demna de crezare.

Iar versetul 31 spune clar ca ceea ce avem scris, ne este scris ca sa credem si ne este indeajuns. Ceea ce vreau sa zic este ca Biblia este scrisa de insusi Dumnezeu prin oameni, iar Dumnezeu nu omitea sa scrie ceva in Scriptura, daca era necesar pentru noi, ci a fost scris exact totul perfect ca noi sa avem si sa credem. Deci nu sunt alte scrieri pe care trebuie sa le credem, decat Biblia, punct. Cand veti crede asta, veti vedea cine este cu adevarat HRISTOS si veti vedea totodata si plata pacatelor noastre care este iadul vesnic, daca nu ne pocaim crezand in HRISTOS DOMNUL.

Astfel ajungem la concluzia ca cei mai multi se regasesc in aceste versete:
Tit 1:15 Totul este curat pentru cei curaţi; dar pentru cei necuraţi şi necredincioşi, nimic nu este curat: până şi mintea şi cugetul le sunt spurcate.
16. Ei se laudă că cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele Îl tăgăduiesc, căci sunt o scârbă: nesupuşi şi netrebnici pentru orice faptă bună.

Sunt trist pentru ca cei care nu stiu Biblia le dau dreptate ortodocsilor sau celor care nu au nicio treaba cu Invatatura Domnului Isus Hristos, de aceea va indemn fierbinte sa va cititi Bibliile si sa credeti ceea ce este scris acolo, nu alte invataturi, nu alte erezii. Astfel putem spune clar si realist ca religia ortodoxa nu se bazeaza pe Biblie, iar noi am fost si multi altii inca sunt manipulati, ramanand in aceasta minciuna a diavolului, ca “ortodox m-am nascut si ortodox mor.” Aceasta expresie este spusa pentru ca multi se simt bine in religia lor, practicand pacatul, iar altii inselandu-se amarnic, aceasta rezultand judecata lui Dumnezeu impotriva idolatriei si Evangheliei straine. Ma intreb, daca cei din India spun: “ hindus m-am nascut, hindus mor ” ? Ce inselare sa crezi ca religia in care te-ai nascut este cea care duce in IMPARATIA LUI DUMNEZEU. Omul nu se naste in ortodoxie sau in alta religie, ci se naste in pacat, iar daca cu adevarat vedeti asta, atunci veti realiza ca intrarea intr-o religie, de cele mai multe ori ne este manipulata de ceilalti care cred ca fac bine, botezandu-ne fara sa vrem, inscriindu-ne fara sa ne dam acordul intr-un cult, ca apoi noi sa tinem de aceste religii pagane, crezand ca avem adevarul. Ce nebunie, ce tragic, ce ridicol !

Ca sa vezi cu adevarat originalul, ca sa vezi cu adevarat Adevarul, mai intai trebuie sa ai Adevarul. Imaginati-va daca vin la voi cu o bacnota de 50 de euro, dar este trasa la xerox, probabil o iei, te uiti la ea si zici “pleaca de aici, este falsa”. Intrebarea este urmatoarea: de unde stii ca este falsa ? Bineinteles ca stii de unde este falsa, pentru ca ai avut originalul. Odata in timp ai avut 50 de euro originali 100%, de aceea pentru ca ai avut originalul iti dai seama de fals. Ei bine dragii mei, tot asa este si cu Invatatura lui HRISTOS, luati Biblia, cititi Noul Testament, cititi Vechiul Testament si va veti da seama ce este Adevarul, care este Adevarul, va veti da seama de bazele Scripturii, va veti da seama de Cuvintele Vii ale lui Isus HRISTOS, iar dupa ce veti sti Adevarul, ori de cate ori va veni o minciuna, ori de cate ori va veni o erezie in viata dumneavoastra, veti sti ca este ceva strain, pentru ca voi aveti ADEVARUL. Domnul sa ne ajute la aceasta! Amin.

In concluzie, tot ce face traditia este sa linisteasca constiinta pentru o vreme; faci inconjurul bisericii la Paste de cateva ori si crezi ca esti absolvit de pacat, dar in tine, de fapt nu s-a produs nicio schimbare conform Bibliei, te tot tii de unele sarbatori, legi si ritualuri, bineinteles toate prin efortul omului, ceea ce Biblia spune clar ca nu prin efortul omului se capata mantuirea, ca daca ar fi asa degeaba a murit HRISTOS DOMNUL. DECI TRADITIA PE CARE MULTI O PRACTICA SI O RIDICA IN SLAVI, NICIODATA NU O SA DUCA PE NIMENI LA DESAVARSIREA CUGETULUI, pentru ca mereu si mereu, indiferent de ceea ce practici din traditie, ritualuri, icoane, inchinari la Maria sau Apostoli, moaste, sarbatori, pomeni, spovedanii, cotizatii sau rugaciunile eretice din diferite carticele la diferiti sfinti, pacatul tot nu este biruit si nu poti sa fii iertat in felul acesta, pentru ca in primul rand Mantuirea si iertarea pacatelor se capata doar prin DOMNUL ISUS HRISTOS, iar in al doilea rand, toate aceste lucruri din adunarile pagane si idolatre sunt erezii, minciuni ale diavolului, care orbesc omul si-l fac sa creada ca ceea ce practica este cerut de Dumnezeu Creatorul, cand de fapt toate sunt impotriva lui Dumnezeu si pe langa faptul ca nu sunt sustinute de Biblie si sunt interzise de Dumnezeu insusi, toti care le practica si nu se vor pocai dupa invatatura Bibliei, nu pot sa mosteneasca Imparatia lui Dumnezeu. De aceea pocaiti-va si credeti cu adevarat in Domnul Isus Hristos in care este Mila, Har, Indurare, Bunatate, Iertare si DRAGOSTE !
Maria dupa nasterea Domnului Isus Hristos, a mai avut fii si fiice ?
http://www.faracompromis.ro
Alin Lolos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu