Alfa&Omega Tv.

marți, 17 noiembrie 2015

Lecții de la o troacă cu roșcove.

    Un impuls, si fiul își ia inima in dinti si se înfățișează înaintea bătrânului, vestea data avea sa se lase cu planșete, si întrebări născute in inima părintelui iubitor. " Oare unde am greșit, oare ce am spus de pleacă așa fara nici in fel de remușcare? "                  
     Numai in locul bătrânului să nu fi fost atunci. Cerul apăsa cu toată puterea pe inima lui, dar nu mai avea ce face, era prea hotărât ca sa mai dea înapoi.                              
   O parte de avere si pa ... Acum începea viața cu adevărat pentru tânărul ce se credea stăpân pe viață lui.
Își dorea sa meargă cat mai departe, unde nu il cunoștea nimeni, si a mers.
   Prezentabil, atrage repede atentia, el nu consuma bere ieftina, numai bauturi scumpe, si nu dureaza mult pana cand este flancat de vreo 2 gagici si vreo 3 baieti smecheri care stiau de unde sa apuce lucrurile.
In scurt timp avea sa devina cunoscut in toata zona, "taranul cu Maserati".
   In fiecare seara isi numara banii, care din pacate se duceau parca mult prea repede, la fel de repede ca si prietenii, care dispareau si se imputinau cu fiecare zi trecuta ... si intr-o si se trezeste singur si fara bani, nici macar banii de chirie nu ii mai avea, solutia era sa se apuce de lucru, doar ca satan dupa ce il lasase gol in strada avea sa-i dea ceva special de lucru , ingrizitor de porci. Nu era chiar atat de rau, macar mai ciugulesti ceva de prin natura, doar ca acolo nu era nimic pentru el, nici macar roscovele rezervate porcilor.
    De mult ori se plecase la troaca dar de fiecare aceasta era goala.
Ce invata acest tanar de la o troaca goala avea sa-i aduca salvarea.
In primul rand el invata ca fericirea pe care o da lumea este foarte scurta si falsa, asemeni fostilor lui prieteni.
In al doilea rand invata ca despartit de Tatal nu putea face nimic, decat sa-si bata joc de el insusi.
    De multe ori trebuie sa ajungem cu nasul in troaca pentru a realiza ca lumea si cu toata oferta ei este o desertaciune si ca fara Dumnezeu suntem doar niste porcari necalificati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu