Alfa&Omega Tv.

sâmbătă, 1 august 2015

Lot, un tip interesant.

  Numai in locul lui Avraam sa nu fi când ai pe unul ca Lot in echipa. Un nepot pretențios chiar daca nu i se cuvinea acest lucru, dar cand este vorba de nepoți parca toți sunt la fel. Si după cum era de așteptat vine momentul in care trebuie sa aleagă intre două lucruri, si bineînțeles ca va alege rău. De ce ?
  Tocmai pentru ca Lot este tipul care se aseamănă foarte mult cu majoritatea tinerilor din zilele noastre, adică neinfricati si trăind mereu in apropierea limitelor periculoase ale despărțirii de viata si de Dumnezeu.
 A trai in Sodoma nu putea fi ceva atât de rău, doar ca încet, încet Lot avea sa-si schimbe accentul si sa vorbească atât de bine limba lor încât sotiei lui ii părea un loc fara de care pământul ar fi știrb.
   Si odată prins in joc, avea sa își mărite si ficele acolo. Si când iti împărți casa, masa cu niste băieți de treabă ca si cei din Sodoma, nu te mai deranjează nici fumul de țigară nici mirosul de alcool ieftin, si nici manelele care par sa nu se mai termine. Nu te mai deranjează aproape nimic...din ce se petrece acolo, te deranjează un lucru, vocea Domnului care îți cere sa părăsești acel bar, club sau ce-o mai fi el. Te-ai obișnuit atât de bine cu astfel de locuri sau lucruri încât ești gata sa negociezi cu Dumnezeu pentru ele.

 Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu