Alfa&Omega Tv.

joi, 29 decembrie 2016

Noi informatii despre familia Balog George si Ligia

Maine, 29 decembrie, in jurul orelor 09:00-11:00, medicii au hotarat in dreptul lui George sa-l introduca in operatie. Am dori ca in continuare sa ne aratam dragostea fata de aceasta familie. Cei ce nu au avut posibilitatea sa intre astazi cu noi in zi de post, aveti ocazia sa va alaturati maine celor ce vor sa adune bogatii acolo sus in cer printr-o zi de post. Fie ca Dumnezeu sa puna mana Sa peste mana medicilor si aceasta operatie sa fie una reusita.
Astazi am luat legatura cu familia lui George si va transmite mii de multumiri si Cel ce poate sa va rasplateasca sa o faca asa cum stie mai bine. Va las aceste conturi pentru cei ce au posibilitatea sa ii sustina financiar. Desigur ca in criza in care se afla aceasta familie pentru ca „comorile” lor au plecat spre cer inaintea lor (cei ce au copii stiu despre ce vorbesc), banii nu mai sunt atat de importanti. Dar cei ce pot sa ii sustina, sa o faca asa cum ii indeamna inima, au nevoie si de resurse financiare nu doar de o imbratisare sau de o zi de jertfa. Multumim celor ce sunt astazi, 28 decembrie, in zi de post pentru ca Domnul Dumnezeu sa restaureze aceasta familie si sa ne bucuram impreuna de biruinta data de Dumnezeul cerului si al pamantului. Doamne in toate faca-se Voia Ta!
Pentru cei ce vor sa contribuie financiar, au fost deschise urmatoarele conturi de catre Balog Tabita Simida, sora lui George Balog:
Banca Transilvania, Sucursala Satu Mare
EUR RO82BTRLEURCRT00E3479301
GBP RO50BTRLGBPCRT00E3479301
RON RO70BTRLRONCRT00E3479302
USD RO25BTRLUSDCRT00E3479301
Pentru cei care doriti sa luati legatura cu sora cea mare a lui George:
https://www.facebook.com/tabita.balog
Cu drag, Daniel Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu