Alfa&Omega Tv.

vineri, 18 mai 2018

Ultima cântare cantata de Sara Ștefana in 13 mai 2018

Patru tinere din județul Maramureș au murit, joi, după ce autoturismul, în care se aflau, a fost lovit de trenul Jibou-Baia Mare. Singura supraviețuitoare este șoferița care a fost transportată în stare critică la spitalul din Zalău.
Un cumplit accident a avut loc ieri in jurul orei 18.00 pe soseaua de centura a Jiboului, unde un autoturism in care se aflau cinci studente a fost spulberat de trenul personal 4046 care se deplasa pe ruta Baia Mare – Jibou.
Patru dintre cele cinci tinere care se aflau in masina au murit pe loc. Studenta care a supravietuit, cea care se afla la volan, a fost preluata de o ambulanta si transportaa in stare critica la Urgenta in Zalau. Toate cele cinci fete aveau varsta intre 20 si 21 de ani.
Inspectoratul de Politie Judetean Salaj spune ca la accidentul care a avut loc la intersectia caii ferate cu centura ocolitoare a orasului Jibou au intervenit trei echipaje de politie, pentru a cerceta imprejurarile in care a avut loc tragedia. Politia a confirmat ca patru fete au decedat pe loc si spune ca victimele sunt din judetul Maramures, cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani.
Precizarea politiei este ca la trecerea la nivel cu calea ferata „semnalele acustice erau in functiune” in momentul producerii accidentului. Reiese ca fata care se afla la volan nu a respectat semnalizarea instalata pe sosea si a intrat chiar in fata trenului de calatori circula pe relatia Baia Mare – Jibou. Traficul feroviar nu a fost afectat.
Victimele au fost aruncate la zeci de metri la impact 
Doua dintre fetele gasite decedate au fost propulsate la impact la distante de pana la 40 de metri de autoturism, una dintre acestea fiind gasita cu dificultate, spun martorii oculari.
Daca una dintre victime a fost gasita aproape de autoturism, la circa trei metri, alte doua erau la distante intre 20 si 40 de metri de la locul acidentului. Una dintre ele a fost gasita pe o suprafata cultivata cu grau, iar o alta intre niste spini.
Alte doua fete, supravietuitoarea si o victima decedata, au ramas incarcerate in autoturism, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a le scoate din masina facuta zob, un autoturism este marca Volkswagen Passat.
La fata locului au intervenit o ambulanta SMURD, doua ambulante de la Jibou si o ambulanta de la Zalau, cu medicul Ioana Tamas.
Fata care se afla la volan are sanse la viata, este constienta si raspunde întrebarilor. A suferit politraumatisme la cap, potrivit directorului medical de la Serviciul Judetean de Ambulanta, Ioan Cordea.
Din primele informatii, cele cinci studente la Universitatea Tehnica Cluj au participat ieri la festivitatea de absolvire.
Doua dintre studentele decedate sunt din aceeasi localitate, sat Sugatag, una din Ciocotis, iar cealalta din Salsig. Supravietuitoarea este din Razoare.
Trecerea la nivel cu calea ferata este fara bariera

Trecerea la nivel cu calea ferata de pe centura orasului Jibou, la iesirea din Jibou spre Somes Odorhei. are o istorie marcata de faptul ca lipsa semnalizarii a intarziat mult darea in functiune a soselei, dei aceasta era gata. La centura Jiboului, lucrarile au început in 2014. A fost o investitie in valoare de 6 milioane de euro, pentru cei 5,2 kilometri. Desi soseaua era gata de mai bine de un an, circulatia a fost deschisa abia in vara lui 2017, dupa ce, in final, dupa lungi negocieri cu CFR, s-a facut investitia in semnalizarea trecerii la nivel cu calea ferata. A fost aleasa varianta fara bariera, cu semnale acustice si luminoase.


https://crestintotal.ro/2018/05/18/video-ultima-cantare-cantata-de-sara-stefana-in-13-mai-2018/

Sursa: https://crestintotal.ro

Please distribute this blog to expand the kingdom of God. God bless you all.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu