Alfa&Omega Tv.

marți, 5 iulie 2016

"Noaptea aproape a trecut".

   Europa, si nu numai, intreaga lume intra in umbra unor hotarari istorice, si din pacate hotarari socante, hotarari in totala antiteza cu Voia Lui Dumnezeu, vorbesc aici despre aprobarea acelor legi ce accepta casatoria intre persoane de acelasi sex, despre posibilitatea familiilor formate din el si el sau ea si ea sa adopte copii, legalizarea pedofiliei, legalizarea consumului anumitor droguri, etc.
   Stricaciunea, depravarea societatii au atins praguri, cote mari, mai mari ca niciodata. In urma cu cativa ani cand citeam despre depravarea cetatilor din campie, Sodoma si Gomora, imi parea ceva ce societatea din care faceam parte  nu ar putea trai vreodata. Acum realizez ca m-am inselat. Amarnic.
    In toata aceasta imagine trista exista un factor care trebuie sa ramana neclintit si sa continue asa cum a facut-o de cateva mi de ani incoace, sa proclame Adevarul si pe Hristosul inviat, indiferent de amenintari, Biserica Lui Hristos.
Atat ca indivizi cat si ca intreg, ca trup, noi trebuie sa ramanem fermi, neclintiti, in fata acestui tavalug de imoralitate si pacat.

   Dumnezeu sa ne ajute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu