Alfa&Omega Tv.

vineri, 24 ianuarie 2014

In sala de asteptare.

Proverbe 10: 28 – ,,Aşteptarea celor neprihăniţi nu va fi decât bucurie…”
În prima zi de școală, clasa I, mi-am așteptat la sfârșit părinții timp de 3 ore. Am așteptat speriat, cu mari speranțe. N-a apărut nimeni. Am plâns mult, cât alții într-un an de zile. Unii, în schimb, poate cu zâmbetul pe buze așteaptă altceva. Așteaptă salariul, nevasta, mersul la biserică. Așteaptă cafeaua, meciul de fotbal, ziua operației, analizele. Alții așteaptă trenul îndurând frigul în sala de așteptare a gării… Așteptarea e de diferite tipuri. În sala de așteptare a lui Dumnezeu e altcumva. E diferit. Și e altcineva. Fac prezența doar cei care-L iubesc. Cine nu strânge cu Hristos, risipește și pierde. Cine adună și așteaptă cu El își câștigă sufletul. Vremea se răscumpără și prin așteptare. Dumnezeu nu te face să aștepți degeaba. Nu e uituc. Nu pierzi timpul atunci când aștepți după Dumnezeu. A aștepta vremea lui Dumnezeu nu e risipă de ore și săptămâni. Așteptarea cu Dumnezeu lucrează răbdarea și voia Lui. Chiar dacă uneori ai senzația că nu mai știi de tine și îți vine să-ți smulgi perii din cap. E răbdarea care trebuie să-şi facă complet lucrarea, ca să fim desăvârşiţi, întregi şi să nu ducem lipsă de nimic. Așteptarea nu te slăbește. Așteptarea e un antrenament pentru a te face și mai puternic. Când rezistența este pe deplin dezvoltată, caracterul va fi unul puternic și gata pentru orice!
Așteptarea celor răi e mânia. Așteptarea celor neprihăniți e numai bucurie. Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului. Cu cât aștepți mai mult un lucru cu atât îl prețuiești mai mult după ce îl vei dobândi. Ce-i greu de răbdat astăzi, mâine va fi frumos de amintit.
,,Aștept cu nerăbdare ziua, când va veni Isus…”. Așa să avem puterea de a o aștepta. În pace, cu bucurie. Ca niște neprihăniți, copii de Împărat.
Ziua minunată va veni curând. Așteptați-o dar, că n-o așteptați în zadar!
Mario Bîc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu