Alfa&Omega Tv.

vineri, 5 februarie 2016

Da, mai cred in minuni !

    Deunăzi un prieten ma întreba daca mai cred in minuni si daca da, de ce as mai crede.
     Răspunsul a fost si scurt si rapid , da, cred cu toată tăria in minuni, si motivele credinței sunt lucruri si evenimente ce au loc in fiecare zi, in fiecare loc si clipa.
   Da, mai cred pentru ca nu-i minune mai mare decat sa poti trai timp de 30, 31 de zile cu doar 350 de lei, cat sunt pensiile multor bunici bolnavi care dau lunar numai pe medicatia necesara lor, 250, 300 de lei.
   Da, cred, pentru ca-i o adevarata minune politica romaneasca, sau poate este mai potrivit spus, de minune.
Pensii speciale de 3 ori pe an, coloane oficiale ce insotesc unii demnitarii in vizitele lor diplomatice la bufet, mascatii ridica o batrana de 70 de ani, dupa care Dna-ul o interogheaza pana moare.
   Cred, pentru ca a face arest " in familie" , vorba unui prieten, dupa ce ai furat 3 milioana de euro, este intradevar o minune.
Dar nu numai acestea sunt motivele pentru care mai cred inca in minuni ...
   Dred si pentru ca vad minunile Lui Dumnezeu in fiecare zi manifestandu-se in continu.
Un pacatos iertat, un om mantuit, 3 zile in care intreg cerul a vaduvit dupa Cel Ce avea aceeasi slava ca Dumnezeu. Minune este si aceea prin care omul primește posibilitatea de a devenii dintr-un păcătos notoriu, fiu al cerului.
    Nu vorbesc de vindecări miraculoase , nici despre unele obiecte ce apar si dispar, vorbesc despre minunea trântirii ușilor in nas, minune ciudata, dar Dumnezeu folosește si astfel de minuni uneori pentru a nu ne lăsa sa ne nenorocim singuri, chiar daca inițial lucrurile dau mai mult a faliment.
    Mai cred in minuni ... Si nu doar pentru faptul ca le vad si le aud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu