Alfa&Omega Tv.

joi, 27 martie 2014

VLADIMIR PUSTAN EXECUTAT PUBLIC DE SECURIȘTII COMITETULUI EXECUTIV AL CULTULUI PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA?

pustan
Vladimir Pustan a demisionat.
Cultul penticostal din România l-a suspendat pe Vladimir Pustan din funcția de pastor.
Sunt informațiile ”bombă” recente aruncate pe piață de o serie de site-uri.
A fost o chestie greu de crezut la prima citire. Cum poți crede că un om de talia, valoarea și sinceritatea lui Pustan este scos pe tușă de cultul în numele căruia a adus suflete la Hristos, iar el, Pustan, iese din acest cult dându-și demisia și lăsând sufletele aduse de el la Mântuitorul în căruța penticostală?!
Dar s-a întâmplat.
Necrezutul este acum credibil.
Cultul Penticostal l-a demis, iar Pustan a ieșit din registrele cultului penticostal, elegant, arătând că nu ține cu dinții de scaun – ca alții – și că ”dragoste cu sila” nu se poate.
Iar următorul ”COMUNICAT”, superficial, sec, telegrafic și fără nicio consistență pune sub un mare semn de întrebare calitatea ”băieților” din conducerea cultului penticostal din România. Probabil nu la întâmplare Vasilică Croitor a scris Răscumpărarea memoriei, o carte ce abordează cultul penticostal din România în perioada comunistă. Pentru că executarea publică a lui Vladimir Pustan miroase a securism, securitate, turnători, turnătorie și a non-argumentație:
”În sedinta din 19 martie 2014,
Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România, conform prevederilor art. 39, alin.1, lit.”b” si “d” din Statutul C.C.P. – B.D.A.R. (editia 2008) si art. 33, lit. “d” din Statutul slujitorului bisericii, a hotarât suspendarea temporara a calitatii de slujitor în dreptul pastorului PUSTAN IOAN, pentru comportament incompatibil cu statutul de slujitor.
Comunicatul acesta e scris (parcă) în perioada comunistă de oamenii securității? Se știe că pe-atunci orice zvon, orice informație aruncată pe piață juca rol de argument, probă etc. Nu se mai trecea la verificarea sursei, a veridicității bârfei apărute. Așa și acest comunicat.
OARE (MAI )SUNT SECURIȘTI ÎN CULTUL PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA?
OARE (MAI) SUNT LICHELE CONECTATE LA FINANȚELE CULTULUI PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA CU SCAUNUL CE A PRINS RĂDĂCINILE LOR, CADAVRELE ÎNCĂ VII CU GRADE LA SECURITATE ȘI IMPOSIBIL DE RĂSTURNAT?
Prin executarea publică a lui Vladimir Pustan, reiese clar că nu mai există nicio diferență între politica dâmbovițeană și politica bisericescă. Și una și alta se dovedește a fi fără Hristos. Și una și cealaltă e cu vărsare de sânge și cariere distruse. Și una și alta folosește pumnalul înfipt mișelște pe la spate.
Aștept motivele clare, scrise cu responsabilitate și bun-simț pe baza cărora Vladimir Pustan a fost executat. Să vedem dacă cei din conducerea cultului penticostal sunt bărbați și au curajul să spună public de ce l-au executat pe Pustan? În ce constă comportamentul incompatibil al lui Pustan în viziunea celor de la cult? De ce/ sau de cine/ se teme cultul penticostal din România de nu enumeră motivele suspendării lui Pustan?
Cred că printre membrii comitetului executiv sunt și  oameni curați sufletește. Dar sunt și chipuri care se trădează singure – peste 10. E ușoară identificarea foștilor securiști? Moaca lor vorbește de la sine… Priviți și identificați-i singuri:http://www.cultulpenticostal.ro/comitetul_executiv__consiliul_bisericesc.html

sursa:http://pustan.wordpress.com/2014/03/26/vladimir-pustan-executat-public-de-securistii-penticostali-din-romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu